Join Telegram:NiaDzgn!

Amazondan Para Kazanan Var Mı ?

 Downloadd Banner
amazondan-para-kazanmak

Amazondan Para Kazanan Var Mı ?

Son zamanlarda sosyal medyada amazondan para kazanarak kısa zamanda iyi gelirler elde edilebileceği hatta kısa zamanda zengin dahi olabileceği gibi paylaşımlar artmaya başladı doğal olarak insanlar işin ucunda kısa zamanda zenginlik ve kolay para kazanma vaadlerinin  olması nedeniyle amazondan para kazanma olayına merak salmaya başladılar.

Youtube,instagram,facebook gibi sosyal mecralarda amazondan para kazanarak zengin olduğunu iddaa eden bazı adamlar türemeye başladı. Genel olarak lüks araba,villalarda resimler atarak bu zenginliğin amazondan kazandığı parayla olduğunu ve bu işi herkesin yapması gerektiğini söylüyorlar. Bu kişiler insanların ilgilerini çektikten sonra amazondan nasıl para kazanılır ? vs. gibi eğitim setleri satarak insanlara bu işi öğreteceklerini onlarında kısa zamanda iyi gelirler elde edeceklerini veya zengin olacaklarını söylüyorlar. Aslında bu adamlar amazon eğitim seti satarak insanları sömürüyor ve bu işten para kazanamayan kişilere zaten işin riskli olduğunu kazanma garantisi olmadığını söylemiştik diyerek olayı kapatıyorlar. Bu kısır döngü bu şekilde devam ediyor .... 

✔ Yani kısaca amazondan para kazanmak istiyorum diye kimsenin eğitim setini satın almayın bu adamlar size eğitim setini satarak sizlerin üzerinden para kazanıyorlar. 

Peki Amazondan Gerçekten Para Kazanılıyor Mu ?

Amazon dünyanın önde gelen en iyi e-ticaret şirketlerinden birisidir milyonlarca ticaret gerçekleştirilen bu mecrada yüksek kazançlar elde etmeniz mümkün ama bu durum sanıldığı kadar kolay değil amazondan para kazanabilmeniz için bu işi tam anlamıyla öğrenmelisiniz. Bu işi öğrenmenizde yetmiyor ingilizce bilmeli, hangi ürünü pazarlayacağınızı tespit etmeli ve risk alarak amazonda satış yapma faaliyetini sürdürmelisiniz. Ayrıca bu işten abartıldığı kadar kazanç elde etmek neredeyse imkansız çünkü bu piyasada sizden tecrübeli ve hakim binlerce rekabet edeceğiniz kişiler var ayrıca oyle bir senede zengin olma muhabbeti falan tamamen efsanedir bu işler sanıldığı kadar kolay değil zaten bunu bilen kişiler bu işten para kazanamadıkları için 200-300 $ dolara eğitim seti satarak amazondan para kazanmak isteyen kitlenin üzerinden geçiniyorlar. 

✔ Evet amazondan para kazanılabilir ama bu anlatıldığı kadar kolay olmadığı gibi 3-5 ayda bu işten kimse zengin olmadı. Ayrıca amazon üzerinden çok iyi kazanç elde eden kişiler ticaret sırlarını kimseye açıklamazlar bunun nedeni rekabetin fazla olması kimse yumurtlayan tavuğu kesmez :)

Bu konu hakkında merak ettiklerinizi veya düşüncelerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Show More
Featured Theme

We don't sell any Templates, we just make your search easier
to purchase premium templates please click the buy button to get in touch directly with the template maker


Using illegal templates is tantamount to destroying your website / blog. because the templates that are distributed free of charge do not guarantee the safety of the template maker and no one is responsible. Please note, that there are a lot of complaints out there, they failed to handle their website, because of using an illegal template