Join Telegram:NiaDzgn!

En Çok Para Kazandıran Link Kısaltma Siteleri

 Downloadd Banner
en-cok-kazandiran-link-kisaltma-siteleri

En Çok Para Kazandıran Link Kısaltma Siteleri

Alternatif reklam kazanma yöntemlerinden birisi olan link kısaltma servisleriyle web sitenizden yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Piyasada yüzlerce link kısaltma servisi bulunmasına rağmen çoğu link kısaltma sitesi az para veriyor bundan dolayı sizler için en çok kazandıran link kısaltma sitelerini analiz ederek bir araya getirdik size sunmuş olduğumuz link kısaltma servisleri en çok kazandıran link kısaltma siteleridir.


CC.CC

Dünyanın en çok para kazandıran link kısaltma sitesi olan cc.cc $9.00 / 1000 para veriyor. Şuana kadar hiçbir link kısaltma servisi tık başına bu kadar para vermemiştir.Hiti yüksek siteler bu site üzerinden çok ciddi miktarda para kazanabilirler.Ayrıca cc.cc referanslara %40 komisyon vermektedir bu oran diğer firmalara göre çok fazladır.
Minimum ödeme 5 $


ADF.LY
Link kısaltma servisi denildiği zaman ilk olarak adf.ly hatırlıyoruz.Ödeme konusundan hiçbir sıkıntı çıkarmayan bu firma dünyanın en iyi link kısaltma servisidir. 
Minimum ödeme: 5 $
$3.00/1000 TR için en yüksek orandır.


Short.st
Short.st dünyanın en iyi link kısaltma servisleri arasına girmeye hak kazanmıştır. Bu firmanın en büyük özelliği referanslara %20 komisyon vermesidir.Ödemelerini sorun şekilde alabileceğiniz bu firmayla güvenle iş yapabilirsiniz.
Minimum ödeme: 5 $
$2.28/1000


LİNK.TL

Türk link kısaltma servisi olan link.tl gerçekten güvenilir firmalardan birisidir. Tamamen türkçe olması ve kazanan kişilerin kazançları anasayfada görülmesi siteye ayrı bir güven kazandırıyor.Diğer link kısaltma servisleriyle neredeyse hiçbir farkı yoktur.Ödemelerinizi sorunsuz şekilde alabilirsiniz.
Minimum ödeme:10 TL
10.00TL/1000



BC.VC

Bc.vc de dünyanın en iyi link kısaltma servisleri arasındadır.Bu link kısaltma servisini kullanarak iyi kazançlar elde etmeniz mümkün. Bu firmada ödeme konusunda hiçbir sorun çıkarmamaktadır.
Minimum ödeme:10 $
$3.00/1000


Link Bucks

Çoğul tiklere bile sayarak para kazandıran bu link kısaltma servisi ödeme konusundan hiçbir sorun çıkarmamaktadır. Paranız bir iki gün içerisinde hesabınıza anında yatırılıyor güvenilir sitelerden birisidir.


uo.io

Ödeme konusunda güvenebileceğiniz köklü link kısaltma servislerinden birisidir denemenizde faydavar diye düşünüyorum.


Show More
Featured Theme

We don't sell any Templates, we just make your search easier
to purchase premium templates please click the buy button to get in touch directly with the template maker


Using illegal templates is tantamount to destroying your website / blog. because the templates that are distributed free of charge do not guarantee the safety of the template maker and no one is responsible. Please note, that there are a lot of complaints out there, they failed to handle their website, because of using an illegal template